HomeWebshopContactInfoMijn account

Drops Events

Webshop » Retraites » Basis Tantra Massage Technieken 3-5 feb '23

Basis Tantra Massage Technieken 3-5 feb '23

Basis Tantra Massage Technieken 3-4-5 feb '23 Basis Tantra Massage Technieken 3-5 feb '23
Weekend “Basismodule Tantra Massage Technieken” voor iedereen!

Ben je op zoek naar diepe rust, ontspanning, warmte en intimiteit? Kan je onvoldoende uitspreken wat je precies nodig hebt, heb je nood aan een "tantrische massage" die je seksuele energie een boost geeft?
In dit weekend “Basis Tantra Massage Technieken” creëer ik voor jou de ideale ruimte om dichter bij jezelf te komen. Uniek aan deze dagen is dat we werken in een kleine groep (max. 8 à 10 deelnemers) en in een warme en huiselijke sfeer hier bij mij in de living.

VERLOOP
Op vrijdagavond starten we om 18u met een introductieavond “Tantra & Touch”. We stemmen eerst op elkaar af, bespreken eventuele grenzen en verkennen elkaars voorkeur voor zachte of diepere aanrakingen. Ik leer je de tools van Somatic Consent om je wakker, levendig en helder te voelen.
Op zaterdag starten we om 9u met de tools van Awakening The Body, die je later nadien ook makkelijk thuis kan toepassen. De hele dag lang verdiepen we ons in de basis “Tantra Massage Technieken”. Stap voor stap leer je te ontspannen in een tantrische aanraking, leren je jezelf openen voor wat er werkelijk in je leeft. Deze dag verloopt meditatief en zal doorweven zijn met het creëren van een veilige setting, zorg en ‘holding space’ voor elkaar. Op die manier geef je jezelf de mogelijkheid om je lichaam, hart en geest te laten ontplooien. Tijdens de massage ontwaakt & stroomt je levensenergie, ervaar je vrijheid, passie, transformatie en healing. Het kan gebeuren dat er emoties loskomen gedurende deze basistraining. Dit biedt de kans om deze emoties te herkennen en te transformeren.
Op zondag starten we om 9u met “Neurotransformatief ademwerk” om op een veilige manier spanning los maken en je vervolgens te vullen met gelukzaligheid. Je leert de kracht van “delen” en stapt in Inquiry (dieper leren voelen). Je leert je behoeftes duidelijk en helder te verwoorden en een veilige ruimte opzetten voor het geven en ontvangen van een tantrische massage met meditatieve insteek. In de namiddag flowen we en genieten we van deze fantastische energie die vrijkomt.
In dit weekend draai je de kraan van je levensenergie open.
Kortom, het is een onvergetelijke ervaring en een prachtig geschenk voor jezelf.

PRAKTISCH

Prijs: 390 p/p (logement en eten zelf te regelen, je krijgt wel tips van ons.)
Wanneer: Vrijdag 18u- 22u | Zaterdag 9u-19u | Zon 9u-18u 
Data: 3-4-5 februari '23
Locatie: Groenemeersen 11, 9270 Kalken, Oost-Vlaanderen.

In deze prijs is inbegrepen:
Breaks tussendoor
Water, thee, soep + brood.
Massageolie
Matrassen/yoga matjes
Handontsmetting


In deze prijs is niet inbegrepen:
Maaltijden (middagmaal)
Grote badlakens (zelf mee te brengen)
Overnachtingen (wij hebben tips voor een leuk logement, budgetvriendelijk op wandel/fietsafstand van onze locatie).


Wees welkom!
Liefs
Inge

€ 390,00

Beschikbaar - Ruime voorraad


In samenwerking met www.drops-of-awakening.be  

Home Webshop Contact Info Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden
Webshop gemaakt met EasyWebshop